Sigmabjælker

Weland fremstiller Sigmabjælker på vor fabrik I Gislaved. Det indebærer, at vi har kontrol med hele produktionskæden, fra indkøb til færdigt produkt. Dette gør, at vi kan garantere en høj kvalitet på det færdige produkt. Sigmabjælker fremstilles i 3 forskellige standardhøjder og hver højde findes i 5 forskellige godstykkelser.

Sigmabjælker er desuden konstrueret sådan, at 2 bjælker kan sammenboltes til et profil. Dette giver mulighed for at optimere Sigmabjælkernes udformning både med hensyn til belastningskrav og krav til bjælkernes højde og tilgængeligt frirum.

Sigmabjælker leveres som standard i varmforzinket udførelse, hvilket gør, at de kan anvendes i de fleste miljøer uden nogen efterbehandling. Vi bruger en materialekvalitet med strækgrænsen 250 N/mm² som standard. Vi kan også tilbyde Sigmabjælkerne i materiale med strækgrænsen 350 N/mm². Weland Sigmabjælker er særligt egnet til konstruktion af mezzaniner.

Vi kan levere sigmabjælker i længder fra 300 mm og op til 12000 mm i intervaller af 50 mm. Sigmabjælkerne leveres pakket i bredden 800 mm for så optimal udnyttelse af transport som muligt.

Enkel montage uden svejsning

Montagen er enkel, fordi sammenkobling sker med boltesamling, hvilket eliminerer behovet for svejsekyndigt montagepersonale. Desuden kan montage ske i følsomme miljøer, hvor svejsning ikke må forekomme. Korrosionsbeskyttelsen forbliver intakt på hele konstruktionen, når man undgår svejsning.

Levering fra fabrikslager

Weland lagerfører Sigmabjælker i dimension 300/2.5 i materiale med strækgrænse 250 N/mm2 i længderne 6000 mm og 8000 mm til omgående levering fra fabrik i Sverige. Varmforzinket iht DS/EN ISO 1461.

Tilbehør

Bjælkelasker (længde 700 mm) og hjørnebeslag findes på fabrikslager til alle Sigmabjælkehøjder. Også rækværk i stål med håndliste, knæliste og fodliste, til montage helt uden svejsning findes som tilbehør.


Brochurer

 

Tellus

Tellus - Modulsystem til affaldsskure og cykelskure

Dato:
07-03-2024
Antal sider:
12
pdf

Tegninger

Vedligeholdelsesvejledninger

Øvrigt

Der er ingen reference billeder for nu.