Gitterrist – en stille helt

Gitterristen er et produkt, som mange forbinder med Weland. Det er en af hverdagens helte, som ligger os meget på hjertet. Gitterristen spekulerer man ikke så meget over; den ligger der bare: på handicaprampen, ved entréen, på trappetrinnet. Den passer ind hvor som helst og kan bære store tyngder uden at gøre noget væsen af sig.

Hvad er en gitterrist?
Gitterristen er et industriel gitter, som findes i mange forskellige udførelser. Oftest fremstilles det af stål, som svejses sammen til et bærende gitter. Gitterkonstruktionen gør, at man opnår en høj bæreevne med en relativt lav vægt. Det giver også et meget slidstærkt produkt, som kan bruges i mange forskellige slags omgivelser. Gitterristens bæreevne øges, jo tættere maskevidde er, jo højere bærestængerne er.

Gitterristen hos Weland
Gitterristen er en af Welands største og mest velkendte produkter. Den bruges også som trin i vores trapper, og som gangareal på handicapramper, gangbroer og indskudte dæk. Ligesom alle vores produkter fremstilles Welands gitterrist i Sverige.

Vores gitterriste bruges til både gående trafik og køretøjstrafik. Anvendelsesområdet afgør, hvordan gitterristen udformes, hvad angår maskevidde, materialer og overfladebehandling. Både bærekraft og gennemtrængeligheden af lys og genstande er vigtige faktorer at tage hensyn til.

Weland producerer både pressvejsede gitterriste og A-riste. Flere oplysninger herom og gitterristens forskellige komponenter finder du på vores informationsside om gitterriste. Vi hjælper naturligvis også til med projektering af gitteriste.

Kundetilpassede gitterriste
Vi har et stort udbud af lagerførte gitterrist-produkter med korte leveringstider. Desuden tilbyder vi kundetilpassede gitterriste, som fremstilles efter kundens behov og ønsker. Det kan være fleksible gitre, som ikke styres af nogen speciel højde eller mål på maskevidden. Andre kundetilpassede muligheder er stormaskede gitre, som blandt andet bruges til beskyttelsesgitre, porte og hegn samt ekstra kraftigt gitter til tungere trafik.

Gitterristene leveres sædvanligvis i varmforzinket stål. Vores kundetilpassede koncept åbner døre for nye udformninger og materialevalg. Med fleksible udførelser og materialer som Corten, aluminium og kobber er der en eneste stående mulighed for at fremstille noget nyt og exceptionelt.

Gitterrist

 

[29-09-2021]

Nyheder

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.
22-06-2022

Weland Design™ - nyt varemærke i Danmark

Nu lancerer vi også det populære Weland Design™ på det danske marked.  

 

Nyheder (Arkiverede)

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.
29-09-2021

Gitterrist – en stille helt

Gitterristen er et produkt, som mange forbinder med Weland.  

 

27-08-2021

Svensk kvalitet hos Weland AB

Alle vores produkter fremstilles i Sverige med fokus på holdbarhed. 

 

14-06-2021

Se den nye filmen om gangbane Flex

Welands gangbro Flex er let at montere takket være et fleksibelt modulsystem. 

 

24-03-2021

Belys din spindeltrappe

Vi er stolte over at introducere unikke håndlister med LED-belysning til vores spindeltrapper.  

 

17-03-2021

Personalesundhed styrker Weland-koncernen

En forårsdag i 2019 blev idéen om en rigtig udfordring skabt af en medarbejder inden for Weland-koncernen: at gennemføre stafetskiløbet Stafettvasan sammen. 

 

24-02-2021

Caroline optimerer Welands produktion

Caroline Svensson har arbejdet på Weland AB's afdeling for planlægning i 3,5 år. 

 

02-07-2020

Rørlaserskæring – kompetence og kapacitet i verdensklasse

Weland AB er en komplet leverandør inden for laserskæring med mange års erfaring med og viden om at skære i både metalplade og rør. 

 

26-05-2020

Weland sætter farten op for bæredygtighedsarbejdet

Nu har Weland startet sin bæredygtighedsrejse for at nå udvalgte mål fra Agenda 2030. 

 

18-05-2020

Slidstærke møbler til alt slags vejr

Har du brug for udemøbler, som kan tåle vejr og vind og holder længe? 

 

18-05-2020

Passion for løsninger leder kvalitetsarbejdet fremad

Anita Westin er kvalitetschef hos Weland AB i Smålandsstenar.